Over

BIo

 

Een enthausiaste digital marketer en Engelstalige SEO content schrijver. Ik help bedrijven met het behalen van hun gewenste resultaten online.

 

Get in touch

De missie:

Bedrijven helpen hun marketing doelen te bereiken en de resutaten te behalen die ze willen online.

 

De bio … Dit is de plek waar zowel bedrijven als individuen kunnen opscheppen over hun prestaties en ervaring. Nog erger is het feit dat dit meestal in de derde-persoon gaat, en… tja… Dat is toch wel een beetje “creepy” als je het mij vraagt.

 

Dus, met het risico dat het allemaal wat minder ‘professioneel’ over komt, doe ik deze pagina gewoon in vraag-antwoord format.

 

Wat doe je?

Groede vraag! Dit is een vraag die ik mezelf ook vaak stel.

In principe help in bedrijven met hun marketing. Dit kan dan gaan over dingen als content schrijven, maar ook dingen als PPC, SEO, social media en marketingstrategie.

 

Marketing is breed en zorgt voor veel dagelijkse variatie. Er is altijd iets nieuws om te leren of een nieuwe tactiek of strategie te bedenken. Het is helaas ook iets waar veel ondernemers onnodig veel moeite mee hebben.

 

 De laatste tijd ben ik ook bezig met ondernemerschap in de vorm van bedrijfscoördinatie en bedrijfsontwikkeling. Dat is echter voor een andere site!

 

Waarom doe je wat je doet?

In één zin: Om een verschil te maken voor de bedrijven en cliënten die op mijn pad komen.

 

Naast de voldoening van anderen steunen en helpen, houd ik ook van de creatieve en probleemoplossende-aspecten van wat ik doe. Zowel marketing als ondernemerschap zijn erg dynamisch en dat maakt dit werk des te aantrekkelijker.

 

Wat is belangrijk voor jou?

 • Een verschil maken in het leven van anderen
 • ‘Out of the box’ denken
 • Constante progressie in het leven
 • ‘open-minded’ zijn

  Get In Touch

  linkedin

  twitter
  Hello@bramvergouwen.com