all inclusive

Digital Marketing Audit

 

Een complete online marketing analyse die jou een volledig overzicht geeft van je online prestaties en belangrijkste verbeterpunten.

Get a quote!

Verbeterde prestaties

Een compleet overzicht

Digital marketing kan erg winstgevend zijn. Als het niet goed uitgevoerd wordt kan het echter een ontzettend dure grap worden.

Al je online marketing is aan elkaar gelinkt en een probleem met één van je marketingkanalen kan ervoor zorgen dat je gehele onlinestrategie in de soep loopt.

Een complete digital marketing analyse helpt je om de sterke en zwakke punten van je online activiteiten in kaart te brengen.

 

JOU SOCIAL MEDIA KANALEN

Een complete social media marketing audit die jou helpt je huidige positie in kaart te brengen

l

jou website

Een onderdeel van de audit richt zich op SEO en jou website zijn prestaties, limiterende factoren en “points of leverage”

|

JE BRANDING & ONLINE ZICHTBAARHEID

Dit onderdeel van de audit focust op je consistentie online en je verschillende earned media kanalen

l

JE CONCURRENTIE

Een digital marketing audit zou niet compleet zijn zonder een uitgebreide analyse van je concurrentie. Dit word in elk onderdeel toegevoegd om ervoor te zorgen dat je al het waardevolle informatie hebt wat nodig is om vooruitgang te boeken

Digital marketing audit

Het Process

Onderzoek & informatie

Al de informatie die nodig is om de audit te doen wordt verzameld. Hierna worden je voornaamste concurrenten onderzocht en ook de uitdagingen en mogelijkheden in je sector

Marketing analyse

In deze stap wordt de digital marketing audit gedaan. Social media, SEO, branding en online reputatie worden allemaal behandeld en samengebracht in een document. Alle audits worden samen geleverd met een overzicht en duidelijke uitleg van 1 pagina

review

Zodra de audit compleet is ontang je deze in de vorm waar je voor kiest. Er is dan ook de mogelijkheid om eventuele vragen te stellen over de inhoud van de digital marketing audit/analyse

                 Prijs

Er is geen standaard prijs voor een digital marketing audit sinds het per bedrijf erg kan verschillen.

Stuur me gerust een berichtje met wat informatie over je bedrijf en online marketing kanalen om een prijsopgave te ontvangen.

 

Prijzen liggen meestal tussen de 300 en 1250 euro, liggend aan de grote van je bedrijf. Heb je een klein bedrijf? Dan kan het zo zijn dat de kosten nog lager uitvallen.

 

Er is ook de mogelijkheid om kanaalspecifieke audits te bestellen, zoals een SEO of social media audit.

Get In Touch

Linkedin

Twitter
hello@bramvergouwen.com