Diep en data-gestuurd

SEO Audit

 

Een grondige SEO audit waar alles bij aanbod komt, van on-page en off-page factoren, tot analytische en technische factoren.

Ontvang een offerte!

Vergroot je bereik

Complete SEO Audit

SEO zonder een grondige audit bestaat niet… Dat is gokken, niet marketing. Een audit laat je zien waar je op moet focussen voor de beste resultaten.

De SEO analyses die ik aanbied worden allemaal met de hand uitgevoerd, en behandelen on-page, off-page, technische en analytische factoren. Er wordt aandacht besteed aan kwantitieve factoren, maar ook kwalitatieve factoren voor het beste resultaat.

 Deze audits zorgen ervoor dat je preceis weet wat er moet gebeuren om betere posities te behalen in de zoekresultaten.

 

On-page

De pagina-specifieke factoren worden bij dit deel van de audit behandeld

l

Off-page

Dingen als linkbuilding en sociale media komen bij dit onderdeel grondig aan bod

|

Technische factoren

Technische problemen met je website kunnen ervoor zorgen dat je gehele SEO stretgie in de soep loopt. Deze komen in dit onderdeel aan de orde

l

Analytische factoren

Het vaak vergeten onderdeel van professionele SEO audits. Analytische signalen zijn een sterke indicator voor kwalitatieve gebreken, en dus van essentieel belang.

Digital marketing consulting

Verschillende gebieden

Onderzoek & informatie

Alle informatie die nodig is om de SEO-audit uit te voeren, wordt verzameld. Dit is alles, van de analyse-accounts tot ondersteunende documenten of marketingplannen / strategieën. Er wordt ook onderzoek gedaan naar uw concurrenten en de industrie als geheel.

De Audit

In deze stap is de SEO-audit voltooid. Alle aspecten van uw SEO-campagne worden zowel kwalitatief als kwantitatief behandeld. Alle SEO-audits worden geleverd met een overzicht van één pagina en een uitleg zodat u weet waar u uw SEO-inspanningen op kunt richten voor de beste resultaten

beoordeling

Zodra de SEO-audit is voltooid, ontvangt u deze in de vorm die u kiest en is er tijd om eventuele vragen over de inhoud van de audit te bespreken.

Kosten

Ik bied geen vaste prijs aan voor SEO-audits omdat de hoeveelheid werk enorm verschilt van website tot website.

Een eenvoudige audit kan binnen een uur of twee worden voltooid. Hoe dieper een audit, hoe langer het duurt en hoe waardevoller de informatie zal zijn.

Als u een kleiner bedrijf bent, is de website kleiner en is de benodigde diepte kleiner dan voor een grotere organisatie.

Stuur me een bericht met wat informatie over uw bedrijf om een ​​offerte te ontvangen! 

 

Prijsindicatie: een complete SEO-audit varieert meestal van € 300 tot € 1300 voor  ‘normale’ / ‘gemiddelde’ websites. Dat gezegd hebbende, kunnen prijzen uitzonderlijk meer of minder zijn dan dit.

Get In Touch

Linkedin

Twitter
hello@bramvergouwen.com